Man City eteni helposti joukkue MM-finaaliin

20.12.2023 06:18

Jalkapallo

Jalkapallon seurajoukkueiden MM-finaaliottelussa pelaavat perjantaina englantilainen Manchester City ja brasialialainen Fluminense.

City varmisti finaalipaikkansa voittamalla tiistaina japanilaisen Urawa Red Diamonds tyylipuhtaasti 3–0. Osumista vastasivat Urawan norjalaispelaaja Marius Høibråten omalla maalilla ensimmäisen puoliajan lisäajalla, sekä Mateo Kovacic ottelun 52. minuutilla ja Bernardo Silva 59. minuutilla.

Vaikka seurajoukkueiden MM-kisojen kiinnostus on vähäistä, manageri Pep Guardiola muistutti, että sekin olisi tärkeä voitto.

”Yritämme voittaa. Tätä pääsee pelaamaan ehkä vain kerran koko uralla.”, Guardiola totesi.

Fluminense eteni finaaliin voittamalla Al-Ahlyn 2–0 maanantaina pelatussa ottelussa.