TILANNEHUONE

Man United haluaa parantaa viihtyvyyttä katsomossa

23.09.2022 17:25

Man United haluaa parantaa viihtyvyyttä katsomossa

©AOP

Valioliiga

Manchester United tutkii tapoja, joilla parantaa kotistadioniaan Old Traffordia. Viime aikoina Unitedin koti on saanut paljon kritiikkiä huonokuntoisuudestaan ja vanhanaikaisuudestaan. Seuran johto on monissa yhteyksissä viime aikoina painottanut, että seurassa halutaan tarjota vain parasta kannattajille.

”Kannattajat ansaitsevat erinomaiset tilat ja kokemukset osallistuessaan otteluihin”, Man Unitedin pomo Richard Arnold sanoo Evening Standardille.

”Aiemmin tänä vuonna nimitimme suunnittelijoita tutkimaan vaihtoehtoja stadionimme ja sitä ympäröivien alueiden kehittämiselle. Olemme monivuotisen projektin alkuvaiheessa ja jatkamme vielä mielipiteiden keräämistä kannattajilta ja muilta sidosryhmiltä tarjotuista vaihtoehdoista ennen kuin teemme mitään varmoja päätöksiä.”

Arnold huomauttaa, että seurassa ollaan kurinalaisia niin suunnittelussa kuin kustannusrakenteen osalta.

”Päätösten tulee olla kestäviä ja huomioida makrotaloudelliset paineet, sekä inflaatio, jotka tällä hetkellä vaikuttaa Isoon-Britanniaan ja muihin maailman talouksiin.”

”Korostan, että työskentelemme väsymättä kulissien takana luodaksemme edellytykset uudelle jalkapallomenestykselle. Tämä sisältää investointeja Carringtonin harjoitustiloihin. Parannuksia on luvassa myös naisten ja akatemiajoukkueiden puolelle.”