TILANNEHUONE

Manchester United lainasi ongelmansa Dortmundille

11.01.2024 15:58

Valioliiga

Manchester United on lainannut ongelmapelaaja Jadon Sanchon loppukaudeksi Borussia Dortmundiin. Kyseessä on pelkkä laina eikä sopimuksessa ole lunastuspykälää.

Sancho siirtyi Manchester Unitediin Borussa Dortmundista kesällä 2021 73 miljoonalla punnalla. Hänen uransa ei jatkanut Old Traffordilla samanlaisessa lennossa kuin aiemmin ja manageri Erik ten Hagin jätettyä elokuun lopussa Sanchon ulos Arsenal-ottelun miehistöstä, Sancho hyökkäsi epäsuorasti ten Hagia vastaan sosiaalisessa mediassa. Sanchon mukaan hänestä tehtiin syntipukki Unitedin ongelmille.

Ten Hag sulki Sanchon ulos edustusjoukkueen toiminnasta ja vaati Sacnholta anteeksipyyntöä ennen kuin hänellä olisi mitään asiaa takaisin joukkueeseen. Sancho kieltäytyi pyytämästä anteeksi eikä hän ole pelannut episodin jälkeen minuuttiakaan.

Manchester United olisi ollut valmis myös myymään Sanchon, mutta Dortmund ilmoitti, ettei sillä ole mahdollisuuksia ostaa Sanchoa ainakaan tammikuussa. Hänen hinnakseen on arvioitu 25 miljoonaa puntaa.