TILANNEHUONE

Manchester United liigacupin finaaliin

02.02.2023 06:11

Manchester United liigacupin finaaliin

Anthony Martialin maalijuhlaa.©AOP

Jalkapallo

Manchester United eteni keskiviikkona Englannin liigacupin finaaliotteluun voittamalla Nottingham Forestin maalein 2-0 kotikentällään Old Traffordilla. Finaalipaikka irtosi otteluiden yhteistuloksella 5-0.

Unitedin maaleista vastasivat toisella puoliajalla Anthony Martial ja Fred. Marcus Rashford oli syöttämässä molempia osumia. Ottelussa Unitedin Jadon Sancho palasi myös loukkaantumisjakson jälkeen kentälle. Hän tuli vaihdosta sisään 63 minuutilla.

Manchester United pääsee nyt pelaamaan pokaalista kuuden vuoden odotuksen jälkeen. Liigacupin finaalissa Wembleyllä on vastassa kuitenkin toinen kova yhdistys, Newcastle Untied. Finaali pelataan Lontoossa 26. helmikuuta.

”Ei vielä ole saavutus päästä finaaliin. Haluamme voittaa sen, mutta ensin on muuta tehtävää”, syntymäpäiväänsä kentän laidalla viettänyt ManU:n manageri Erik ten Hag toppuutteli BBC:n radiohaastattelussa.

”Finaaliin on päästävä, mutta se täytyy myös pystyä voittamaan. Haluamme voittaa kannattajien iloksi.”

”Nyt keskittyminen siirtyy Valioliigaan. Iso viikko edessä. Meillä on Crystal Palace vastassa lauantaina ja sen jälkeen kaksi ottelua Leedsiä vastaan. Ne tulee olemaan mahtavia pelejä.”

Punapaitojen iloa…