TILANNEHUONE

Manchester United voitti liigacupin Wembleyllä

26.02.2023 21:03

Manchester United voitti liigacupin Wembleyllä

Casemiro viimeisteli tärkeän maalin.©AOP

Jalkapallo

Manchester United voitti sunnuntaina Lontoon Wembleyllä pelatun Englannin liigacupin. Man United voitti finaaliottelussa Newcastle Unitedin maalein 2-0 (1-0). Liigacupin voitto on Manchester Unitedille kuudes.

Ison roolin ottelussa otti Manchesterin brassitähti Casemiro, joka oli monessa mukana ja viimeisteli ottelun avausmaalin 33. minuutilla. Ottelun toinen maali merkittiin Sven Botmanin tekemäksi omaksi maaliksi. Botman ohjasi pallon vahingossa maaliin, mutta sen iski hollille ManU:n Marcus Rashford.

Tappio finaalissa oli suuri pettymys Newcastlelle ja sen faneille, joka himosi palkintoa 54-vuoden odotuksen jälkeen. Nyt odotus kuitenkin jatkuu. Newcastlella oli otteluun lähdettäessä maalivahtiongelma. Sen maalilta löytyi ottelussa surullisen kuuluisa Loris Karius, jolle ottelu oli Newcastle-debyytti. Häneen Newcastlen voittounelma ei kuitenkaan kaatunut.

Manchester United juhlii enimmäistä pystiä sitten vuoden 2017. Seura ilmoitti twitterissään, että tämä aloitti mangeri Erik ten Hagin aikakauden.