TILANNEHUONE

Manchester Unitedin pystijahti jatkuu

25.01.2023 10:52

Manchester Unitedin pystijahti jatkuu

UuPysti mielessä pojat. Unitedin ten Hag luotsaa ryhmänsä nyt Nottinghamin vieraaksi.©AOP

Valioliiga

Manchester United koki kirvelevän 3-2-tappion Arsenalille Valioliigan ottelussa sunnuntaina. Nyt katseet on kuitenkin jo käännetty eteenpäin. Keskiviikkona on edessä Liigacupin välieräottelu Nottingham Forrestin vieraana.

”Arsenal-ottelu on jo jätetty taakse. Sanoimme heti, että on vain jatkettava eteenpäin, koska edessä on taas iso matsi, johon on keskityttävä”, United-manageri Erik ten Hag totesi lehdistötilaisuudessa.

Manchester United haluaa pärjätä kaikissa kilpailuissa, joissa se on mukana. Pystien voittaminen olisi ten Hagin mukaan ihan parasta.

”Se on ihan paras fiilis, mikä voi olla. Minulla on ollut onnea urallani ja olen voittanut muutamia pystejä. Erityisen hienoa se on aina kuitenkin joukkueen kannattajille. Täälläkin voittamisesta on kokemusta, erityisesti vanhemmilla kannattajilla. Manchester United ei ole voittanut niitä liian pitkään aikaan. Tiedostamme sen ja me haluamme taas voittaa.”

Manchester United lähtee keskiviikon välieräotteluun jälleen ilman Diogo Dalotia, Anthony Martialia ja Jadon Sanchoa, joka on tosin jo palannut joukkueen harjoituksiin.

EFL Cup: Nottingham Forest – Manchester United keskiviikkona kello 22.