TILANNEHUONE

Mancini puntaroi vaihtoehtojaan, Balotelli sai kutsun

25.01.2022 13:23

Mancini puntaroi vaihtoehtojaan, Balotelli sai kutsun

Mario Balotelli pelasi Azzurri-paidassa viimeksi 2018.@AOP

Jalkapallo

Italialainen kohupelaaja Mario Balotelli saattaa tehdä paluun Italian maajoukkueeseen kolmen vuoden tauon jälkeen. Balotelli on kutsuttu mukaan maajoukkueluotsi Roberto Mancinin tämän viikon pelaajatapahtumaan, johon kutsun on saanut myös 34 muuta pelaajaa. Mancini tuntee Balotellin temperamentin ja metkut, ja tietää, että häntä ei pidetä joukkuepelaajana. He ovat kuitenkin tuttuja ja ystäviä jo Inter Milanin ja Manchester Cityn ajoilta.

Mancini ottaa nyt selvästi siis kaikki aseet käyttöön etsiessään voittavaa maajoukkuekokoonpanoa. Italia valmistautuu tärkeään MM-jatkokarsintaotteluun Pohjois-Makedoniaa vastaan, joka pelataan maaliskuussa. Ottelun voittaja kohtaa voittajan otteluparista Portugali-Turkki. Italialla on kovasti menestyspaineita, sillä maa karsiutui vuoden 2018 MM-kisoista.

31-vuotias hyökkääjä pelaa työkseen nyt ensimmäistä kauttaan Turkin Superliigan Adana Demirsporissa. Alun vaikeuksien jälkeen Balotelli on viimeistellyt tällä kaudella yhdeksän maalia ja viisi syöttöä 21 ottelussa. Maajoukkueessa Balotelli pelasi viimeksi syyskuussa 2018 Puolaa vastaan, ollen kentällä 61 minuuttia.