Markkasen Jazz voittoon – nyt kaatui Lakers

14.01.2024 08:22

Koripallo

Lauri Markkanen jaksoi painaa Utah Jazzin kohdatessa kotihallissaan LA Lakersin lauantaina. Utah otti makean voiton luvuin 132–125.

Markkanen pelasi 33 minuuttia ja oli Jazzin tehokkain pelaaja 29 pistellään. Hän kaapi myös yhdeksän levypalloa ja taiteili viisi koriin johtanutta syöttöä. Joukkueen Collin Sexton teki 27 pinnaa ja Jordan Clarkson 21. Kentän tehokkain oli kuitenkin Lakersin D’Angelo Russell huikealla 39 pinnallaan. Nilkkavammainen LeBron James ei pelannut ottelussa.

Ottelu oli kiivas taistelu. Molemmat joukkueet jahtaavat puodotuspelipaikkaa. Jazz onkin nyt läntisen konferenssin yhdeksäs ja Lakersin yläpuolella sarjataulukossa. LA on sijalla 11.

Lakers vei ottelussa ensimmäisen neljänneksen, mutta sen jälkeen Utah otti kuskin paikan. Utah on viiden ottelun voittoputkessa. Kotivoittoja on putkessa kahdeksan.