Marokko iski kaksi omiin – Brasilian tädeltä hattutemppu

24.07.2023 17:30

Hattutemppu. Ary Borges oli tehokas Panamaa vastaan.©AOP

Jalkapallo

Italian naisten joukkue kohtasi sinnikästä puolustuspelaamista Argentiinan joukkueelta maanantaina MM-ottelussa Aucklandissa. Ottelu eteni viime minuuteille ennen kuin tasapelille sanottiin hyvästit. Italia voitti ottelun 1–0, kun vaihdosta sisään 83. minuutilla tullut Cristiana Girelli puski pallon Argentiinan maaliin ottelun 87. minuutilla.

Saksa puolestaan tehtaili maaleja ottelussaan Marokkoa vastaan ja voitti Melbournessa pelatun ottelun peräti 6–0 (2–0). Ensimmäinen osuma nähtiin jo 11. minuutin kohdalla ja siitä vastasi joukkueen kapteeni Alexandra Popp. Hyökkääjä iski vielä uudellen 39. minuutilla. Seuraavasta maalista vastasi Klara Bühl 46. minuutilla. Sen jälkeen Marokko veti kaksi omiin. Ensin Saksaa auttoi Hanane Ait el Haj 54. minuutilla ja 79. minuutilla Yasmin Mrabet seurasi esimerkkiä. Ottelun viimeisen osuman viimeisteli Saksan Lea Schüller vastaiskusta 90. minuutilla. Saksa oli vahva. Lisäksi kaksi maalia hylättiin paitsiona ja pallo kolisi pariin otteeseen myös tolppiin.

Brasilian tähti Ary Alves Borges teki hattutempun joukkueensa ottelussa Panamaa vastaan. Borges onnistui ottelun 19, 39. ja 70. minuuteilla. Lisäksi hän syötti Bia Zaneratto Joãon tekemän neljännen maalin 48. minuutilla. Ottelu päättyi Brasilian voittoon maalein 4–0.