TILANNEHUONE

McLarenille hyviä uutisia – negatiivinen koronatesti

17.03.2022 09:04

McLarenille hyviä uutisia – negatiivinen koronatesti

Daniel Ricciardon talvitestit Bahrainissa jäi väliin. Aiemmin Espanjassa hän sai autoon tuntumaa.@AOP

Formula 1

F1-sarjan McLaren ilmoittaa, että sen kisakuljettaja Daniel Ricciardon viimeiset koronatestit ovat olleet negatiivisia. Ricciardo joutui jättämään Bahrainin talvitestit viime viikolla kokonaan väliin sairastuttuaan koronaan. Ricciardo on viettänyt viikon päivät eristyksessä seuraten Bahrainin koronasäädöksiä.

”McLaren F1 -tiimi vahvistaa, että annettuaan positiivisen koronatestituloksen viime viikolla, Daniel on nyt antanut monta negatiivista testitulosta ja voi siten palata varikolle torstaina ja kilpailla viikonlopun Bahrainin GP:ssä”, talli tiedottaa.

McLarenilla oli jo stand by -kuskit katsottuna valmiiksi, jos Ricciardon koronasairastelu olisi venynyt. Talli olisi valinnut kuskin ryhmästä Nyck de Vries, Stoffel Vandoorne, Paul Di Resta tai Oscar Piastri. Jos takapakkeja ei tapahdu, lainapesti on nyt menossa sivusuun heiltä kaikilta. McLarenin toista autoa ajaa vakituisesti Lando Norris.

McLarenin kauden alku tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen. Talvitesteissä tallin auto kärsi vakavista jarruongelmista. Ricciardon sairastaessa, Norris sai kuitenkin ajettua lähes 200 testikierrosta tallille yksinään.

F1-kauden avaava Bahrainin GP ajetaan ensi sunnuntaina.