TILANNEHUONE

Mercedekselle hyviä uutisia – Bottas ei ajanut

07.05.2022 05:39

Mercedekselle hyviä uutisia – Bottas ei ajanut

Päivitykset toimii Mersulla. George Russell oli nopein.@AOP

Formula 1

Valtteri Bottas ei pystynyt ajamaan Miamin GP:n toisissa vapaissa harjoituksissa ollenkaan, koska ajoi ulos ja rikkoi autonsa päivän ensimmäisen harjoitussession aikana.

Mercedeksen George Russell oli toisen harjoituksen nopein. Mercedes on saanut autoonsa päivityksiä, joista on selvästi ollut hyötyä. Ainakin pomppimisongelmaa on saatu kuriin ja vauhti on parempaa. Toiseksi nopein oli Ferrarin Charles Leclerc ja kolmas Red Bullin Sergio Perez. Mercedeksen Lewis Hamiltonilla meno sujui myös jo hieman paremmin. Hän oli neljäs.

”Tiesimme, että olosuhteet täällä sopisivat meille paremmin. Meillä on ollut ongelmia renkaiden lämpöjen kanssa jopa Bahrainissa, kun rata oli todella karhea. Nyt on ensimmäinen oikeasti kuuma kisa tällä kaudella. Mutta nämä olivat vasta harjoitukset, joten eipäs vielä innostuta liikaa”, Russell totesi BBC:lle.

Red Bullin Max Verstappenin autoon vaihdettiin vaihdelaatikko. Hän pystyi lopulta ajamaan vain yhden kierroksen ennen kuin varikko kutsui jälleen. Red Bullissa ilmeni ongelmia ohjauksen kanssa ja ainoan ajokierroksen lopulla auto myös savutti.

Punaiset liput liehuivat harjoituksissa kahdesti. Ensin Ferrarin Carlos Sainz ajoi seinämään, kun harjoitusta oli ajettu 18. minuuttia ja 12 minuuttia ennen harjoituksen päättymistä Nicholas Latifin Williams hyytyi radalle.

Klikkaa tulokset tästä.