Messi debytoi ja teki ensimmäisen MLS-maalinsa

22.07.2023 06:15

Leo Messi teki näyttävän sisääntulon Inter Miamiin. Heti maali.

Jalkapallo

Leo Messi teki perjantaina ensi esiintymisensä MLS:ssä Inter Miamin paidassa pelikentällä. Inter kohtasi Liigacupin ottelussa Cruz Azulin ja voitti ottelun 2–1.

Messi tuli vaihdosta sisään ottelun 54. minuutilla. Aivan ottelun lopulla Messi teki teki taikojaan. Hän iski  ensimmäisen MLS-maalinsa vapaapotkusta vastustajan maalin vasempaan yläkulmaan ajassa 90+4. Osuma oli ottelun voittomaali.

Inter Miamin ensimmäisestä maalista vastasi Robert Taylor ottelun ensimmäisen puoliajan toiseksi viimeisellä peliminuutilla.

”Näin tilaisuuden. Tiesin, että minun on tehtävä maali”, Messi sanoi kenttähaastattelussa ottelun jälkeen.

Myös Sergio Busquets pelasi ottelussa. Hän tuli vaihdosta sisään myös ottelun 54. minuutilla. Inter Miamin uusin Barca-hankinta Jordi Alba ei pelannut ottelussa.

Joukkueen seuraava ottelu on kesätauon jälkeen 20. elokuuta ja vastassa on silloin Charlotte FC.