Messitön Miami hävisi cupin finaalin

28.09.2023 06:45

Lionel Messi seurasi cupin finaalin yleisön joukossa.©AOP

Jalkapallo

MSL:n Inter Miami hävisi Yhdysvaltojen cupin finaalin Houston Dynamolle maalein 1–2 torstaiyönä. US Open cupin voitto on Houstonille sen historian toinen.

Miami joutui odotettuun finaalin lopulta ilman valovoimaista Lionel Messiä, joka on kärsinyt loukkaantumisesta. Messi loukkaantui maaottelutehtävissä, eikä ole sen jälkeen juuri pystynyt auttamaan seurajoukkuettaan. Lisäksi Miamin kokoonpanosta puutui myös puolustajakonkari Jordi Alba.

Houston teki kaksi maaliaan jo ensimmäisellä puoliajalla. Ne viimeisteli Miamin verkkoon Griffin Dorsey ja Amine Bass. Houston sai pallon maaliin myös 73. minuutilla, mutta VAR-tarkistuksen jälkeen se hylättiin.

Miamin kavennuksen teki ottelun lopulla Josef Martinez, joka tuli vaihdosta sisään tauon jälkeen. Hän korvasi suomalaisen Robert Taylorin, jolta ei irronnut tehoja finaalissa.

Inter Miami jatkaa MLS-kauttaan lauantaina ottelulla New York City FC:tä vastaan. Miami jahtaa yhä pudotuspelipaikkaa. Runkosarjassa sillä on pelattavana vielä viisi ottelua.