TILANNEHUONE

Mestiksen TUTO on vaikeuksissa

19.12.2022 18:16

Mestiksen TUTO on vaikeuksissa

TUTO joutuu sopeuttamaan toimintaansa. ©AOP

Jääkiekko

Jääkiekon Mestiksen TUTO Hockey tiedotti maanantaina, että se luopuu toimitusjohtajasta. Tällä toimella seuran hallitus sopeuttaa toimintaa.

Seura tiedottaa, että sopeutustoimi on seurausta seuran vaikeasta taloudellisesta tilanteesta. Tilanne juontaa osaltaan juurensa aina 10 vuoden taakse, jolloin seura edellisen kerran tavoitteli Liigapaikkaa. Vuosien sopeutustoimien jälkeen suunta oli välillä jo parempi, mutta 2,5 vuotta kestänyt korona, Venäjän hyökkäyssodan heijastevaikutukset yritysten taloustilanteeseen, sekä viime kauden urheilullisesti ja taloudellisesti raskas tulos saattelivat tähän tilanteeseen.

TUTO:n toimitusjohtajana toimi Dani Aavinen yhteensä seitsemän vuoden aikana. Jatkossa seuran hallitus ja pääomistajat osallistuvat operatiiviseen toimintaan aiempaa aktiivisemmin.

”Seuran taustoissa on osaavaa ja innostunutta väkeä suurella TUTO-sydämellä, joten piruja on turha maalailla seinille. Sen sijaan nyt toivottavasti kaikki ne ’nukkuvat tutolaisetkin heräisivät’ ja löytäisivät taas halliin. Joukkue ja seura tarvitsee kaiken kannustuksen ja tuen”, Aavinen kommentoi.