TILANNEHUONE

Michael Carrickin aika Manchesterissa tuli päätökseen

03.12.2021 10:16

Michael Carrickin aika Manchesterissa tuli päätökseen

Michael Carrickin peliura Manchester Unitedissa kesti 12 kautta. Uransa jälkeen hän toimi valmennuksessa.@AOP

Valioliiga

Manchester Unitedin managerina kolme ottelua toiminut Michael Carrick, 40, lähtee seurasta. Samalla päättyy Carrickin 15 vuotta kestänyt jakso seuran leivissä ensin pelaajana ja sitten valmennuksen puolella. Seura vuodattaa kiitostaan Carrickille vuolaasti verkkosivuillaan. Carrick sanoo lähtönsä perustuvan perhesyihin. Hän on luvannut aikaa perheelleen.

Carrick peri joukkueen managerin tehtävät marraskuussa, kun Ole-Gunnar Solskjaer sai potkut. Carrick onnistui tehtävässä mukavasti. Man United ei hävinnyt otteluakaan hänen alaisuudessaan. Mestareiden liigassa kaatui Villareal, mikä takasi jatkopaikan ja Valioligassa taipui Arsenal. Chelsean kanssa United pelasi tasurin.

Manchester United jatkaa taivaltaan nyt Ralf Rangnickin luotsaamana. Manageri nähtiin jo Arsenal-ottelussa katsomossa tekemässä kiivaasti muistiinpanoa. Hän myös hurrasi seisaaltaan, kun Christiano Ronaldo teki kaksi maalia ottelussa. Ronaldo ei tunteillut liikaa Carrickin lähtöä tai illan voittoa twiitissään. ”Ajatuksemme ovat jo seuraavassa ottelussa, tässä ei ole aikaa juhlia!”