Mikael Granlundilla tehokas synttäri-ilta

27.02.2023 07:20

Mikael Granlundin illan tehot 0+2.©AOP

Juuse Saros torjui 25 kiekkoa Nashville Predatorsin maalilla ottelussa Arizona Coyotesia vastaan. Predators voitti ottelun vieraissa maalein 6-2 (2-1,1-1,3,1-).

Mikael Granlund syötti 31-vuotissynttäripäivänään kaksi osumaa. Hän auttoi ensin Tommy Novakia 4-2-maalissa kolmannen erän alussa ja erän lopussa Cody Glass iski 6-2-loppunumerot ylivoimalla Granlundin ja Roman Josin avustuksella. Nashvillen voittoputki venyi kolmeen. Granlund on viidessä viimeisessä ottelussa tehnyt seitsemän tehopistettä.

Coyotesilla oli erityisen heikko ilta. Se ei onnistunut saamaan laukaustakaan maaliakohden 5-3-ylivoimansa aikana ensimmäisessä erässä. Coyotesin Matias Maccelli ja Juuso Välilmäki laukoivat ottelussa molemmat kerran.

Sunnuntaina Predators teki myös treidejä. Tanner Jeannot siirtyi Tampaan ja Preds sai puolustaja Cal Footen ja varausvuoroja. Lisäksi seuran pitkäaikainen ja ainoa GM David Poile ilmoitti eläköitymisestään ensi kesänä. Ohjat ottaa kesäkuussa seuran päävalmentajanakin työskennellyt Barry Trotz.

Sunnuntaina myös NY Rangersin Kaapo Kakko keräsi syöttöpisteen Alexis Lafrenieren 1-0-osumasta LA Kingsia vastaan. Syöttöpinna on Kakon 19:s. Rangers voitti kotiottelunsa 5-2 (1-0,2-1,2-1).