Mikko Rantasen rajapyykki taas lähempänä

27.03.2023 08:26

Mikko Rantanen lähenee 50 pistettä.©AOP

Colorado Avalanche voitti Arizona Coyotesin rankkareilla vieraissa. Voitto tuli lukemin 4–3. Mikko Rantanen vei joukkueensa 1–0-johtoon toisen erän puolivälissä. Hänellä on nyt koossa jo 48 maalia tällä kaudella. Rantanen myös syötti Valeri Nichushkinin 3–2-johtomaalin kolmannessa erässä. Nichushkin oli ainoa osuja rankkareilla ja ratkaisi taiteilullaan ottelun seitsemännellä kierroksella. Coyotesin Juuso Välimäki syötti Clayton Kellerin 3–3-tasoituksen.

Sebastian Aho iski Carolina Hurricanesin 3–3-tasoitusmaalin ottelussa Boston Bruinsia vastaan sunnuntaina. Matsi eteni myös voittomaalikisaan ennen kuin paremmuus selvisi. Ratkaisumaalin teki Bruinsin Jake DeBrusk ja Boston voitti vieraissa 4–3 (1-0,2-1,0-2,1-0). Bostonin David Pastrnak ylitti ottelussa 50 maalin rajan.

Los Angeles Kings voitti St. Louis Bluesin kotihallissaan maalein 7–6. Bluesin Kasperi Kapanen teki kolmannen erän puolivälissä joukkueensa 5–6 kavennuksen. Kapanen on tehnyt kahteen viimeiseen peliin neljä tehopistettä.