Mikko Rantanen osui kahdesti isossa voitossa

09.12.2021 06:48

Mikko Rantanen onnistui NY Rangersia vastaan. @AOL

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen teki ensimmäisen ja viimeisen maalin Coloradon voittaessa NY Rangersin New Yorkissa maalein 7-3 (1-2,5-0,1-1). Ottelun toinen erä oli varsinaista pommitusta. Avalanche onnistui tekemään siinä peräti viisi maalia. Rangersin Kaapo Kakolle ei tullut tehomerkintöjä. Colorado sai takaisin kokoonpanoonsa ykkösmaalivahtinsa Darcy Kuemperin, joka teki 26 torjuntaa. Rangersin Adam Huskan 32 torjuntaa, eivät juuri auttaneet tilannetta. Rangersin kahdeksan ottelun voittoputki katkesi. Naps.

Dallasin Roope Hintz syötti kaksi maalia ottelussa Vegasia vastaan. Vegas Golden Knights voitti ottelun 5-4(0-1,2-2,3-1). Hintz syötti Jason Robertsonin tekemän ottelun 1-0  -ylivoimaosuman ja Joe Pavelskin 4-2 -osuman kolmannessa erässä. Hintzin kauden tehot ovat nyt 11+7.

Philadelphia Flyers sai vieraita New Jerseystä keskiviikkona. Devils voitti ottelun tylysti 3-0 (0-0, 2-0,1-0). Tappio on Flyersin kymmenes peräkkäinen. Edes valmentajan vaihto ei ole tuonut muutosta tappiokierteeseen.

Suomalaiset eivät nousseet ottelussa tehoille. Flyersin Rasmus Ristolainen sai lähes 20 minuuttia peliaikaa. Devilsin Janne Kuokkanen taiteili yhden laukauksen kohti maalia.