Mikkola ja Kuokkanen tehokkaina NHL-kierroksella

20.12.2021 07:15

Niko Mikkola onnistui maalinteossa alivoimalla.@AOP

St. Louis Blues kohtasi Winnipeg Jetsin NHL:n sunnuntain tynkäkierroksella. Blues-puolustaja Niko Mikkola onnistui maalinteossa alivoimalla ottelun kolmannessa erässä. Hänen osumansa kavensi ottelun 3-2:een. Se ei kuitenkaan riittänyt vaan St.Louis hävisi lopulta 4-2. St.Louis oli voittanut kaksi edellistä koitostaan. Mikkolan tehot tällä kaudella ovat 2+2. Tämä ottelu oli Winnipegille ensimmäinen päävalmentaja Paul Mauricen eron jälkeen perjantaina. Päävalmentajan virkaa hoiti voitto-ottelussa Dave Lowry.

New Jersey Devilsin laitahyökkääjä Janne Kuokkanen teki joukkueensa 2-1-kavennusmaalin Pittsburgh Penguinsia vastaan ottelun toisen erän alussa. Penguins kuitenkin voitti ottelun 3-2 ja jatkoi pitkää voittoputkeaan jo seitsemään otteluun. Kuokkanen on tehnyt tällä kaudella tehot 4+2.

NHL-kierrokselta oli peruttu neljä ottelua koronatartuntojen vuoksi.