Minnesotan Lod supertehokas – Charlotte kaatui

22.04.2024 11:43

Jalkapallo

MLS:n Minnesota Unitedin keskikentän suomalaispelaaja Robin Lod teki kauden kolmannen maalinsa ottelussa Charlottea vastaan.

Lodin maali tuli ottelun 49. minuutilla ja vei joukkueen 2–o-johtoon. Lopulta Minnesota voitti maalein 3–0.

Lod oli kentän hahmo. Maalinsa lisäksi hän syötteli ottelun muut maalit.

Ensimmäisellä puoliajalla joukkueelle osui 31. minuutilla Tani Oluwaseyi Lodin syötöstä. Toisen puoliajan toisen maalin teki Hassani Dotson ja senkin Lod alusti.

Lod johtaa Minnesotan maali- ja syöttötilastoa. Hän on viimeistellyt kolme osumaa ja avustanut viidessä.

Lodin suomalaispelikaveri Teemu Pukki tuli kentälle 60. minuutilla. Hän on osunut kaudella kahdesti. Nyt maalia ei tullut.

Voitollaan Minnesota katkaisi kolmen ottelun voitottoman putken. Joukkue on läntisen konferenssin viides.