Montreal voittoon – Armia ei pelannut

24.10.2023 07:34

Montreal Canadiensin maalivahti Jake Allen teki 36 torjuntaa ja auttoi niillä joukkueensa vierasvoittoon Buffalo Sabresista. Kauden kolmas voitto tuli joukkueelle maalein 3–1 (1–1,0–0,2–0). Montreal on kahden voiton putkessa.

Maalinteossa onnistuivat Justin Barron 1–0 ottelun kolmannella minuutilla ja kolmannessa erässä Brendan Gallagher 2–1, sekä Tanner Pearson 3–1 ylivoimalla. Jesse Ylönen ei yltänyt tehoille. AHL:stä sunnuntaina ylös nostettu Joel Armia ei pelannut. Suomalaispelaajan tilanne joukkueessa on yhä auki. Mahdollisesta siirrosta ei ole vielä kuulunut mitään.

Laukaukset menivät Buffalolle 37–27, mutta ruuti oli kuivaa. Eric Comrie torjui 24 kiekkoa. Joukkueen tähti Tage Thompson ei onnistunut tässäkään ottelussa. Hänellä on tehtynä tällä kaudella vasta yksi maali. Buffalon ottelun ainoan teki ensimmäisessä erässä Jeff Skinner ylivoimalla.  Henri Jokiharju puolusti Buffalolle lähes 16 minuuttia.