Montrealin Ylönen iski kahdesti Vegasia vastaan

17.11.2023 08:00

Jesse Ylönen teki kaksi maalia Montreal Canadiensille torstain ottelussa mestarijoukkue Vegas Golden Knightsia vastaan. Vegas onnistui kuitenkin ottelun lopulla kolmesti ylivoimalla, mikä ratkaisi tiukan ottelun sille lukemin 6–5(2–0,2–4,1–2).

Yölnen onnistui ensin toisen erän puolivälin tuntumassa 3–1-osumallaan ja muutaman minuutin päästä tapahtumarikkaassa erässä 4–3-maalillaan. Ylönen on tehnyt yhteensä kolme maalia tällä kaudella. Canadiensille onnistuivat myös Alex Newhook 1–0 ja Johnathan Kovacevic 2–0 ensimmäisessä erässä, sekä Justin Barron 5–6-kavennuksessa ottelun viimeisellä minuutilla.

Vegas jyräsi toisessa erässä Brett Howdenin 1–2-alivoima maalilla, Brayden McNabb 2–3-osumalla, Jonathan Marchessaultin 3–3-tasoituksella, sekä Shea Theodoren 4–4-tasoituksella. Kolmannessa erässä Jack Eichel iski 5–4 ylivoimalla ja Mark Stone 6–4 ylivoimalla.