TILANNEHUONE

Ylönen iski voittomaalin – Canes pahasti yössä

25.11.2023 06:41

NHL

Jesse Ylönen ratkaisi voiton Montreal Canadiensille San Josessa perjantaina. Tasainen ottelu venyi voittomaalikilpailuun ja Ylönen vetäisi kiekon sisään pienen kikkailun jälkeen kuudennella kierroksella. Osuma on Ylösen kauden kolmas.

Montreal voitti ottelun lukemin 3–2(0–0,1–2,1–0,1–0). Myös Sharksin Mikael Granlund oli laukomassa rankkareilla, mutta veto meni leveäksi. Voitto on Montrealille toinen peräkkäinen. Sharks on puolestaan taas hävinnyt kolme viimeisintä otteluaan.

Carolina Hurricanes otti mahtavasti kuokkaan ottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan. Tampa sai maalilleen vihdoin takaisin Andrei Vasilevskin, joka teki ottelussa mallikkaat 22 torjuntaa ja Tampa voitti ottelun hulppeasti maalein 8–2(0–1,3–1,5–0). Canesin maalit viimeisteli Stefan Noesen ja Michael Bunting. Tampan Brayden Point teki peräti kolme maalia ja Nikita Kucherov viimeisteli kaksi ja syötti neljä. Myös Steven Stamkos, Brandon Hagel ja Luke Glendening onnistuivat joukkueelle. Antti Raanta torjui Canesin maalilla ottelussa vain kuusi kiekkoa.

Ukko-Pekka Luukkonen torjui 32 kertaa ja Buffalo Sabres voitti kotonaan Pittsburgh Penguinsin maalein 3–2(0–1,0–,1,3–0). Kolmesta viimeisestä ottelustaan Buffalo on voittanut kaksi.

Ylösen mallikas veto…