Naisleijonille turnausvoitto Tshekissä

11.02.2024 15:44

Naisleijonille turnausvoitto TshekissäNaisleijonat

Naisleijonat otti turnausvoiton Tshekin EHT:llä. Viikonlopun viimeisessä ottelussa Suomi voitti Saksan maalein 4–0 (2–0,1–0,1–0).

Jenni Hiirikoski vastasi Suomen kahdesta ensimmäisestä maalista avauserässä. Niistä ensimmäinen 1–0-osuma tuli ylivoimalla. Saksa otti erässä kaksi kaksiminuuttista jäähyä. Toisen erän alussa Noora Tulus iski Suomen 3–0-johtoon ja päätöserässä Julia Liikala viimeisteli loppulukemat.

Turnauksen neljästä vastustajamaasta Suomi voitti kolme. Ainoastaan turnauksen avausottelussa Ruotsi oli Suomea vahvempi, mutta sekin peli ratkottiin lopulta voittolaukauskisalla.

Turnauksessa Naisleijonat virittelivät jo kevään MM-kisoja varten. MM-koitos on edessä huhtikuussa Yhdysvalloissa.