Napoli ja Brugge jatkoon Mestarien liigassa

12.10.2022 22:08

Victor Osimhen teki Napolin viimeisen maalin Ajaxia vastaan.©AOP

Mestarien liiga

Italian jalkapallon Serie A:n kärkijoukkue Napoli voitti Mestarien liigan ottelussa keskiviikkona kotonaan Ajaxin maalein 4-2. Joukkueiden edellinen kohtaaminen viime viikolla päättyi peräti 6-1-lukemiin hirmuvireisen Napolin voittaessa senkin.

Keskiviikkona Napolin ensimmäisen maalin iski Hirving Lozano vain neljän minuutin pelin jälkeen. 16. minuutin kohdalla Napoli meni jo 2-0-johtoon Giacomo Raspadorin maalilla. Toisella puoliajalla Khvicha Kvaratskhelia veti käsin pelatusta pallosta saadun rankkarin maalin ja loppulukemat viimeisteli Victor Osimhen. Ajaxin maaleista vastasivat Davy Klaasen 49. minuutilla ja Steven Bergwijn rankkarista 83. minuutilla.

Napoli on A-lohkon kärkipaikalla ja keskiviikon tuloksellaan se varmisti paikkansa 16. parhaan joukossa.

Myös belgialainen Club Brugge varmisti jatkopaikkansa. Se pelasi riittävän 0-0-tasurin Atlético Madridia vastaan. Tasapeli oli Bruggelle jo neljäs. Brugge johtaa B-lohkoa kymmenellä pisteellään.