Nashville vei Sharksia NHL-avauksessa

07.10.2022 23:52

Juuse Saros torjui voiton Prahassa.©AOP

Jääkiekon NHL-kausi pyörähti käyntiin Nashville Predatorsin ja San Jose Sharksin NHL Globar Series -kohtaamisella Prahassa perjantai-iltana.

Heti ottelun alussa Nashville otti ohjat. Joukkue onnistui maalinteossa, kun minuutti peliaikaa oli kulunut. Kauden ensimmäisen NHL-osuman viimeisteli Kiefer Sherwood. Osumaan antoi apuja Mattias Ekholm ja Ryan McDonagh. Erän puolivälin tuntumassa Sharks tasoitti ottelun. Kiekon taiteili Juuse Saroksen selän taakse Tomas Hertl. Syötön antoivat Timo Meier ja Luke Kunin.

Toisessa erässä onnistui vain Nashville. Ensin Eeli Tolvanen siirsi numerot 2-1:een erän toisella minuutilla Cole Smithin ja Cody Glassin esitöistä. Vartin pelin jälkeen Predatorsiin kesällä siirtynyt Nino Niederreiter vei joukkueensa jo 3-1-johtoon. Sherwood teki syötöllään ottelun toisen tehopisteensä. Osuman toinen syöttäjä oli Dante Fabbro.

Ottelun meno hyytyi kolmannessa erässä. Aivan erän lopulla Matt Duchene iski loppunumeroiksi 4-1. Syötön osumaan antoi Mikael Granlund ja Filip Forsberg.

Juuse Saros torjui Nashvillen maalilla 30 kertaa. James Reimer torjui Sharks-maalilla 28.

Ottelupari kohtaa uudelleen jo lauantaina.