No nyt osui! – Puljujärvi onnistui maalinteossa

27.10.2022 07:03

Jesse Puljujärvi onnistui maalinteossa St. Louisissa.©AOP

Tätä on odotettu. Jesse Puljujärvi onnistui vihdoin maalinteossa Edmontonille. Suomalaishyökkääjä iski tauluun 1-0-lukemat ohjaamalla Darnell Nursen ja Warren Foegelen syöttämän kiekon maaliin ottelun alussa St. Louisissa.

Osuma on Puljujärven kauden ensimmäinen ja se tuli, kun ensimmäistä erää oli pelattu kuusi minuuttia. Edmonton voitti St. Louis Bluesin keskiviikkona lopulta maalein 3-1. Muista Oilersin maaleista vastasivat Ryan Nugent-Hopkins, jolle maali oli uran 200:s ja Zach Hyman veti kiekon tyhjään maaliin ottelun lopulla.

Ottelu oli Oilersin ensimmäinen vieraissa tällä kaudella. St.Louisin maalin teki Ryan O’Reilly ylivoimalla. Oilers-vahti Stuart Skinner torjui 37 kiekkoa. Bluesin Jordan Binnington koppasi niitä 25. Oilers tasasi tilanteen St. Louisia vastaan.Viime viikonloppuna St. Louis kävi voittamassa Oilersin Edmontonissa maalein 2-0.

NY Rangers on menettänyt voittovireensä ja on nyt neljän ottelun tappioputkessa. Keskiviikkona se hävisi naapurilleen NY Islandersille maalein 3-0. Maalintekopoweria ei vain löytynyt. Osaksi, koska Islandersin Ilya Sorokin oli torjuntavireessä ja pysäytti hulppeat 41 kiekkoa. Nollapeli oli veskarin kauden ensimmäinen ja uran 11:s. Vierailijoiden maalilla pelasi Jaroslav Halak, joka torjui 26 kiekkoa. Hän on hävinnyt kaikki kolme pelaamansa ottelua tällä kaudella.

Voitollaan Islanders katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa. Kyle Palmieri teki ottelussa kaksi osumaa. Lisäksi Josh Bailey viimeisteli yhden maalin uransa 999:ssä ottelussa. Rangersin Kaapo Kakko pelasi reilut 17 minuuttia. Tehotilastoon hänelle merkattiin -2.