Oilersille jälleen voitto, Krakenille ensimmäinen nollapeli

03.02.2022 08:31

Mikko Koskinen torjui jälleen Oilersin maalilla.@AOP

Yön NHL-kierroksella Edmonton Oilers jyräsi Capitalsin ja Kraken pelasi seurahistoriansa ensimmäisen nollapelin.

ÖLJYÄ. Ryan Nugent-Hopkins hankki nimensä ottelun tähdistöön tekemällä Edmonton Oilersille ratkaisevat kaksi maalia peräjälkeen kolmannessa erässä ottelussa Washingtonia Capitalsia vastaan. Oilers voitti ottelun 5-3. Oilers oli ottelun alussa jo 3-0 karkumatkalla, mutta Capitals kurottua sen otti kiinni. Mikko Koskinen torjui jälleen Oilers-maalilla ja hän sai kiinni 24 kiekkoa. Alex Ovetshkin ei ollut Capsin kokoonpanossa koronatartunnan vuoksi. Koko kauden hyvässä vireessä ollut venäläispelaaja ei ole tehnyt maalia neljään viimeiseen otteluun ja Capitals kaipaisi niitä jo selvästi. Kymmenestä viimeisestä joukkue on voittanut viisi.

NOLLA. Seattle Kraken pelasi seurahistoriansa ensimmäisen nollapelin New Yorkissa Islandersia vastaan tiistaina. Kraken voitti Islandersin sen upouudessa hallissa maalein 3-0. Philipp Grubauer pysäytti maalillaan 19 kiekkoa ja hänet valittiin ottelun tähdistöön. Nollapeli oli Grubauerin uran 19:s. Kaikki ottelun osumat tulivat sen kolmannessa erässä ja niistä vastasivat Jared McCann, Vince Dunn ja Mason Appelton. Seattle on kuitenkin Pacific-divisioonan viimeisenä. Viimeistä edelliseen Vancouveriinkin on matkaa 12 pistettä.

TOINEN NOLLA. Minnesotan voittoputki venyi kuuteen, kun se voitti Chicagon puhtaalla 5-0-tuloksella Windy Cityssä. Cam Talbot torjui maalillaan 30 kiekkoa. Nollapeli oli All Star -viikonloppuun seuraavaksi suuntaavan Talbotin kauden ensimmäinen, mutta jo uran 25:s. Tappio oli Chicagolle kolmas peräkkäinen. Marc-Andre Fleuryn päivä ei ollut paras. Hänet vedettiin maalilta kolmannessa erässä viiden päästetyn maalin jälkeen. Collin Delia ehti torjuta viisi viisi kiekkoa. Virallinen kakkostorjuja Kevin Lankinen on yhä sairaslistalla.