Oilers-hyökkääjä liekeissä – Vegas silti voittoon

04.05.2023 07:38

Leon Draisaitl iski hattutempun ja päälle vielä yhden.©AOP

Edmonton Oilers ja Vegas Golden Knights aloittivat pudotuspelien toisen kierroksen ottelusarjansa Las Vegasissa.

Oilersin Leon Draisatlin neljä maalia eivät riittäneet, vaan Vegas otti lopulta kotivoiton lukemin 6–4 (3-2,0-0,3-2). Draisaitl teki kaikki joukkueensa maalit. Vegasilta Ivan Barbashev osui kahdesti.

Ottelussa tehtiin ensimmäisessä erässä viisi maalia ja kolmannessa neljä. Toinen erä oli maaliton.

Kiivas ottelu päättyi kuitenkin  dramaattisesti Oilersin mokajäähyyn, kun jäällä oli liikaa miehiä. Vegas rokotti siitä ottelun viimeisellä minuutilla.

Ottelupari kohtaa uudelleen sunnuntaina Vegasissa.

Leon Draisaitl on tehnyt pudotuspeleissä nyt 11 maalia ja johtaa pudotuspelien pistepörssiä.

Twiitissä näkyy kuinka Draisaitl teki joe pavelskit. Iski neljä maalia pudotuspelien toisen kierroksen ottelussa….