TILANNEHUONE

Oilersin Smith syytti itseään – Puljujärvi teki maalin

05.05.2022 10:12

Oilersin Smith syytti itseään – Puljujärvi teki maalin

Mike Smith torjui kaikki päin tulleet kiekot keskiviikkona.@AOP

NHL

Edmonton Oilers voitti toisen ottelun pudotuspelisarjassa LA Kingsiä vastaan numeroin 6-0. Oilers teki maaleja yli- ja alivoimalla, sekä tasakentällisin. Ottelun ykköstähdeksi nimettiin Evander Kane, joka teki itse kaksi maalia ja syötti vielä Jesse Puljujärven osuman kolmannessa erässä. Puljujärvi pelasi ykkösketjussa Kanen ja ConnorMcDavidin kanssa.

Oilersin maalivahti Mike Smith onnistui täydellisesti. Hän pelasi uransa viidennen nollapelin. Ensimmäisen pudotuspeliottelun jälkeen hän sai kuitenkin kovaa kritiikkiä, joka selvästi pyöri päässä koko seuraavan päivän.

”Totta puhuakseni, olo ei ollut huono ensimmäisessäkään ottelussa. Tein siinä vain yhden huonon arvion, joka maksoi meille ottelun”, Smith tunnusti Edmonton Journalille.

”Pidin kiinni hyvästä mielialasta tässä ottelussa ja tietysti me kaikki halusimme tarjota hyvän matsin – minä erityisesti kun ajattelee, että aiheutin sen edellisen tappion.”

Smith teki ottelussa 30 torjuntaa ja Oilers onnistui pelissään myös alivoimalla. Kingsillä oli neljä mahdollisuutta ylivoimalla. Tulosta ei tullut. Kaksikko kohtaa seuraavaksi Los Angelesissa perjantaina.

Ottelusarja tasan 1-1.

MUUTA: St. Louis Blues hävisi Minnesotalle 6-2. Bluesin Ville Husso teki maalillaan 22 torjuntaa. Wildin veskari Marc-André Fleury valittiin ottelun tähdistöön. Hän teki 32 torjuntaa. Ottelusarja on nyt tasan 1-1.