TILANNEHUONE

Old Traffordille tulossa hankala vieras

26.12.2023 13:53

Valioliiga

Kohuotsikoissa niin seuramyynnin kuin pelitulostensa vuoksi keikkuva Manchester United jatkaa joulua Tapaninpäivänä kotiottelulla Aston Villaa vastaan.

Vastustaja on haasteellinen. Vaikka Villa on voittanut Old Traffordilla vain kahdesti Valioliiga-aikana, on se nyt kolmosena Valioliigassa. Unai Emeryn luotsaama joukkue on myös voittanut Arsenalin ja Man Cityn joulukuussa – molemmat tosin kaatuivat sen kotikentällä.

Manchester United on voittanut joulukuussa vain Chelsean. Loontoolaiset kaatuivat Old Traffordilla kuun alussa numeroin 2–1.  Liverpoolin kanssa se pelasi maalittoman tasurin reilu viikko sitten. Valioliigassa United on kahdeksantena.

”Tietysti United-kannattajat ovat pettyneitä meihin ja meidän on saatava asiat järjestykseen. Asioita on nyt tehtävä eri tavalla. Me todella arvostamme kannattajiamme, jotka jaksavat kaikesta huolimatta tukea meitä”, manageri Erik ten Hag hehkutti brittilehdistölle.

”Kauden takapakeista huolimatta, he jaksavat tukea meitä ja me myös tarvitsemme heiltä kaiken sen tuen. Mutta joukkueen ja minun on siksi onnistuttava kentällä.”

”Villa on erittäin hyvä joukkue ja juuri nyt mahtavassa kunnossa”, manageri varoitteli.

United saattaa saada takaisin kokoonpanoonsa ainakin Raphael Varanen, joka oli viime viikolla kipeänä. Anthony Martialin odotetaan olevan yhä sivussa.

Valioliiga: Manchester United – Aston Villa tiistaina kello 22.