TILANNEHUONE

Olli Salon jatko KooKoossa vahvistui

07.11.2022 19:02

Olli Salon jatko KooKoossa vahvistui

Olli Salo jatkaa KooKoon luotsina ensi kaudellakin.©AOP

Liiga

Jääkiekon Liigan KooKoon päävalmentaja Olli Salo, 39, jatkaa seuran palveluksessa myös ensi kaudella. Salon sopimuksessa ollut optiovuosi otettiin käyttöön. Salo aloitti Kouvolassa toukokuussa 2021.

”Salon kolmevuotiseen sopimukseen kirjattu ”checkpoint” on nyt ohitettu ja jatkamme mielellämme hänen valmennuksessaan myös sopimuksen kolmannen vuoden. Olli on vastannut odotuksiimme määrätietoisena pelin osaajana, jonka joukkueilla myös arjen harjoittelu on tinkimättömän laadukasta”, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi seuran tiedotteessa.

Myös Salo on tyytyväinen siihen, että pesti jatkuu.

”Olen erittäin tyytyväinen jatkoon. Seura ja kannattajat ovat ottaneet minut loistavasti vastaan. Matka KooKoossa on kesken ja on loistavaa päästä jatkamaan sitä nykyisen valmennustiimin kanssa”, Salo sanoo.

Salon ensimmäinen kausi KooKoossa päättyi viime keväänä Liigan pronssiottelussa neljänteen sijaan. Käynnissä olevalla toisella kaudella KooKoo on 20 ottelun jälkeen kahdeksantena.

Ensi kaudella myös koko muu valmennustiimi pysyy samana, kun Janne Grönvall, Sami Helenius, Janne Juppo ja Tommi Satosaari jatkavat tehtävissään.