Onnenkantamoinen auttoi Floridaa voittoon

10.05.2022 07:37

Aleksander Barkov huhki ottelussa hurjat 24.07 minuuttia.@AOP

Washington Capitalsin ja Florida Panthersin neljännessä ottelussa nähtiin vihdoin sitä, mitä odotettiin jo ensimmäisessä kohtaamisessa. Ottelusta muodostui jatkoajalle venynyt jännitysnäytelmä, jonka voiton naarasi kotiin Florida, tavoilleen uskollisena eli viime hetken onnistumisella.

Ensimmäisen erän jälkeen ottelu oli 1-1. Toinen erä oli maaliton. Kolmannessa erässä onnistuivat Capsin Jevgeni Kuznetsov ja aivan erän lopulla Floridan Sam Reinhard. Syöttäjäksi Reinhardin 2-2-tasoitukseen merkittiin Jonathan Huberdeau ja Aleksander Barkov, mutta kiekko myös pomppi onnekkaasti Washingtonin Garnet Hathawaystä Reinhardia päin. Jatkoajan ratkaisija oli Carter Verhaeghe Sam Bennettin ja Aaron Ekbladin syötöstä. Verhaeghe ja Ekblad taitelivat myös Floridan ensimmäisen maalin. Sergei Bobrovsky teki ottelussa Floridan maalilla 14 torjuntaa. Hän torjui varsinaisen peliajan lopulla Marcus Johanssonin irtioton päätteeksi tekemän kovan vedon. Washingtonin Ilja Samsonov ahkeroi 29 torjuntaa.

”Voitto tuntui hyvältä, mutta työtä on vielä paljon. Palaamme innoisamme kotiin ja yritämme voittaa seuraavan siellä”, Barkov totesi Twitterissä.

Ottelusarja on nyt tasan 2-2. Seuraava ottelu pelataan Floridassa torstaina.

MUUTA: Pittsburg otti jo 3-1-johtoaseman sarjassa NY Rangersia vastaan. Igor Shestjorkin vedettiin Rangersin maalilta toisessa erässä kuuden päästetyn maalin jälkeen. Ottelu päättyi Pittsburghille 7-1. Rangers-veskarin itsetunto on jo säpäleinä. Hänet vedettiin maalilta myös edellisessä ottelussa neljän maalin jälkeen. Dallas hävisi neljännen ottelun Calgarylle kotonaan maalein 1-4. Roope Hintz syötti joukkueensa ainoan osuman. Sen viimeisteli Tyler Seguin. Ottelusarja on tasan 2-2.