Ovetshkinin veto rikkoi maalivahdin kypärän

25.01.2022 09:16

Peli jatkuu. Robin Lehnerin kypärät ovat saaneet lommoja ennenkin.@AOP

Vegas Golden Knights voitti Washington Capitalsin vieraissa maanantaina luvuin 1-0. Vegasin maalivahti Robin Lehner pysäytti ottelussa 32 kiekkoa ja oli voiton takuumies. Lehner oli oikeasti kunnon pommituksessa. Alexander Ovetshkin veti ottelussa sellaisen lämärin päin Lehneriä, että kiekko teki lommon vahdin kypärän ristikkoon. Kypärä piti vaihtaa toiseen. Lehner kertoi lehdistölle ottelun jälkeen tunteneensa kuinka verkko taipui hänen poskiluutaan vasten. Mitään vammaa siitä ei kuitenkaan tullut ja Lehner jatkoi peliä.

Kiekko lenteli ottelussa muutenkin. Toisessa erässä ottelu keskeytettiin hetkeksi, kun Vegasin Brayden McNabb veti kiekon katsomoon ja se osui katsojaa. Paikalle saatiin nopeasti lääkintäapua ja peli saattoi jatkua. McNabb sai tilanteesta jäähyn.

Nollapeli on kokeneen Lehnerin uran 17:s, mutta ensimmäinen tällä kaudella. Ottelun ainoan maalin teki riparista Vegasin Michael Amadio toisen erän alussa. Washington jäi kokonaan maaleitta ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Kymmenestä viimeisestä ottelussaan Capitals on hävinnyt sensaatiomaisesti seitsemän.