TILANNEHUONE

Ovetškinin Washington-paidat houkuttavat

31.12.2021 17:29

Ovetškinin Washington-paidat houkuttavat

Alex Ovetškinin pelipaita on haluttua tavaraa.@AOP

NHL

Vuoden vaihteessa NHL:ssä katsotaan amerikkalaiseen tapaan mielellään numeroita. Pelipaitojen myynti on yksi tärkeä palikka kiekkobisneksessä. Vuonna 2021 eniten myyty pelipaita NHL shopissa on Washington Capitalsin Alex Ovetškinin nuttu numero 8.

Vaikka Ovetškin on jo 36-vuotias ja pelaa jo 17:ta kauttaan NHL:ssä, on paidalla vielä kysyntää. Ei se kai ihme ole, Ovetškin on tälläkin kaudella tehnyt 32 ottelussa jo 22+26=48 pistettä. Hänen nimensä tunnetaan, vaikka ei jääkiekkoa seuraisikaan. Ovetškin puhuttelee myös sisukkuudellaan. Viime tammikuussa hän palasi koronan ja 10 päivän totaalitauon jälkeen peleihin ja Bostonia vastaan syntyi heti syöttö ja maalikin. Hiljattain hän siirtyi neljänneksi  kaikkien aikojen tehtyjen NHL-maalien määrä -listalla. Uuden vuoden aattona Ovetškin tekee taikojaan Detroitia vastaan. Ovetškinin tehot Detroitia vastaan ovat tällä kaudella kahdessa ottelussa 1+1.

Seuraavaksi eniten paitoja myyvät nimet ovat muuten Sidney Crosby, Marc-Andre Fleury, Auston Matthews ja Connor McDavid.