TILANNEHUONE

Ovi kävi Bournemouthissa – Parker sai lähteä

30.08.2022 11:43

Ovi kävi Bournemouthissa – Parker sai lähteä

Näkemiin Scott Parker.©AOP

Valioliiga

Liverpoolille lauantaina Valioliigan ottelussa peräti 9-0 hävinnyt Bournemouth on antanut managerilleen Scott Parkerille potkut. Ohjat valmennuksessa ottaa toistaiseksi haltuun Gary O’Neill.

Koko alkukausi on ollut Bournemouthille haasteellinen. Neljästä pelatusta ottelusta joukkue on voittanut vain yhden. Kauden avausmatsin Aston Villaa vastaan Bournemouth voitti 2-0. Joukkueen kauden alun ohjelma on ollut kuitenkin erittäin kova. Bournemouth on heti kauden alussa kohdannut liigan kärjen Arsenalin ja Man Cityn, sekä Liverpoolin.

”Nousumme Valioliigaan viime kaudella hänen johdollaan muistetaan aina. Se muistetaan yhtenä historiamme menestyksekkäimmistä kausista”, Bournemouthin Maxim Denim hehkuttaa Parkeria seuran sivuilla.

Parker, 41, aloitti Bournemouthissa kesäkuussa 2021. Työ seurassa ei ole sujunut aina kitkattomasti. Manageri totesi Liverpool-ottelun jälkeen, että joukkue on merkittävässä alakynnessä materiaalinsa puitteissa tällaisissa otteluissa.

”Jotta voimme jatkaa kehittymistä joukkueena ja seurana, on ehdotonta, että olemme linjassa strategiamme kanssa, joka johtaa seuramme toimintaa. Meidän on myös osoitettava uskoa ja kunnioitusta toisiamme kohtaan. Tämä lähestymistapa on tuonut tälle seuralle paljon menestystä lähihistoriassa, ja emme poikkea siitä nyt. Uuden päävalmentajan haku alkaa välittömästi”, Denim lisää.

Bournemouth kohtaa keskiviikkona Valioliigan ottelussa Wolverhamptonin.