Floridalla vahva ote sarjasta – Lundell syötti

26.04.2024 06:12

Florida Panthers otti niskalenkin Tampa Baysta jo kolmannella voitollaan ensimmäisen kierroksen pudotuspelisarjan kolmessa ottelussa. Florida voitti torstaina Tampan areenalla kahdella maalilla ja lukemin 5–3 (1–0,2–2,2–1). Matthew Tkachuk iski ottelussa kahdesti.

Tkachukin ensimmäistä osumaa avauserän puolivälissä syötti Anton Lundell, jolle syöttöpinna oli pudotuspelien toinen. Tkachuk onnistui toistamiseen pelin viime minuutilla ja laittamalla kiekon tyhjiin.

Muut Floridan maalit viimeisteli Sam Reinhart 2–2-tasoituksella ja Brandon Montour 3–2-johtomaalilla toisessa erässä, sekä Steven Lorentz 4–2 vielä kolmannen erän puolivälissä. Osuma oli hänelle ensimmäinen NHL-pudotuspeleissä.

Tampalle osui ensin Steven Stamkos 1–1-tasoituksella toisen erän ensimmäisellä peliminuutilla. Osuma oli tähtihyökkääjän pudotuspelien kolmas. Tyler Motte nosti joukkueen muutaman minuutin päästä 2–1-johtoasemaan. Päästöserässä Nicholas Paul kavensi vielä 3–4:ään.

Tampan on onnistuttava sunnuntaina, vaikka siten vain kotiväen tuella.