Panthersille ensimmäinen voitto – Haula yritti kiriä

17.10.2023 07:32

Florida Panthers otti kauden ensimmäisen voittonsa ottelussa New Jersey Devilsiä vastaan. Panthers voitti vierasottelunsa maalein 4–3(2–0, 1–0,2–3).

Florida kiskaisi otteluun vahvan alun. Sam Reinhart ja Carter Verhaeghe onnistuivat ensimmäisessä erässä. Toisessa erässä puolustaja Niko Mikkola iski kauden ensimmäisen osumansa ja ensimmäisen Panthers-paidassa tehdyn maalinsa. Sillä hän vei Panthersin 3–0-johtoon.

Kolmannen erän ensimmäisellä peliminuutilla Reinhart teki vielä joukkueensa neljännen maalin Oliver Ekman-Larssonin ja Aleksander Barkovin syötöistä. Sen jälkeen Devils käynnisti takaa-ajon Erik Haulan johdolla. Haula kavensi ottelun ensin ylivoimalla 1–4:ään, kun lähes neljä minuuttia oli pelattu erää ja muutaman minuutin päästä siitä hän syötti Michael McLeodin 2–4-kavennuksen. Jesper Bratt onnistui vielä loppuminuuteilla Devilsin 3–4-kavennuksessa. Tasoittavaa maalia isännät eivät saaneet viimeisteltyä.

Panthersin Sergei Bobrovsky torjui ottelussa 31 kiekkoa ja sai nimensä tähdistöön. Myös Haula pääsi tähtikaartiin. Devilsin Vitek Vanecek teki 26 torjuntaa.