Panthersin Lundell tehokkaana – Barkov palasi

30.12.2021 07:04

Anton Lundell on kerännyt kolmessa viimeisessä ottelussa tehot 1+1.@AOP

Florida Panthers katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa voittamalla kotonaan NY Rangersin keskiviikkona. Suomalaistulokas Anton Lundell nähtiin taas maalinteossa. Lundell tasoitti ottelun 1-1:een toisen erän alussa Gustav Froslingin ja Ryan Lombergin esityöstä. Osuma on Lundellin kauden kuudes. Lundellin tehot ovat tähän mennessä 6+7. Myös Eetu Luostarinen nappasi ottelussa syöttöpisteen. Hän valmisteli Panthersin MacKenzie Weegarin 2-2-tasoitusosumaa yhdessä Mason Marchmentin kanssa. Rangersin Kaapo Kakko keräsi myös syöttöpisteen Chris Kreiderin 3-4-kavennuksesta aivan kolmannen erän lopulla. Alexander Barkov palasi Floridan kokoonpanoon täysipainoisesti. Hän pelasi lähes 20 minuuttia, mutta ei kerännyt tehopisteitä.

Nashville Predatorsin huippupitkä seitsemän ottelun voittoputki päättyi, kun Washington Capitals piti pisteet kotonaan voittamalla keskiviikkona niukasti 4-3. Nashvillen Eeli Tolvanen syötti toisessa erässä Luke Kuninin 2-3-kavennuksen ja Mikael Granlund oli syöttämässä Filip Forsbergin 3-3-osumaa heti perään.