Panthersin Luostarinen iski jälleen

11.03.2023 07:09

Eetu Luostarinen on viidessä viimeisessä tehnyt viisi tehopistettä.©AOP

Eetu Luostarinen nimettiin kolmostähdeksi Florida Panthersin voitettua Chicago Blackhawksin kotonaan Sunrisessa perjantaina jatkoajalla maalein 4-3 (0-2,0-0,3-1,1-0).

Chicago lähti kahden maalin karkumatkalle heti ensimmäisessä erässä Caleb Jonesin ja Boris Katchoukin osumilla.

Seuraavat maalit iski Panthers kolmannessa erässä. Sam Bennett kavensi 1-2:een Matthew Tkachukin ja Luostarisen avustamana. Tasoihin ottelun toi puolen minuutin päästä Sam Reinhartin isku ylivoimalla. Hetken päästä Tkachuck ja Marc Staal valjastivat Luostarisen 3-2-johtomaalin tekijäksi, mutta Cole Guttman toi matsin silti vielä tasoihin.

Jatkoajalla ottelun ratkaisi Brandon Montour hienolla ja omaperäisellä ratkaisulla. Osumassa avustivat Aleksander Barkov ja Carter Verhaeghe. Jatkoaikavoittomaali oli Montourin uran toinen.

Montourin siisti veto näkyy tästä.

”Kaikki tekivät osansa, jopa silloin kun olimme kaksi maalia tappiolla. Jatkoimme työntekoa ja kolmannessa erässä se kantoi hedelmää. Parannamme selvästi joka ilta ”, Luostarinen totesi lehdistölle.

Tkachuk oli syöttämässä kaikkia Panthersin varsinaisen peliajan maaleja. Hän syötti kolme maalia yhdessä ottelussa jo viidettä kertaa tällä kaudella. Monen pinnan pelejä hän on pelannut kaudella jo 28. Tkachuk johtaa Panthersin pistepörssiä tehoillaan 28+56.

Tkachukin ja Luostarisen näyttävää yhteistyötä näkyy twiitissä…