PAOK murskasi HJK:n Konferenssiliigan päätöspelissä

14.12.2023 21:44

Jalkapallo

PAOK pisti HJK:n ojennukseen Konferenssiliigan päätösottelussa torstaina. Kreikkalaisten voittonumerot olivat 4-1 (1-1)

HJK aloitti ottelun lupaavasti, kun Bojan Radulovic siirsi Klubon johtoon kuuden minuutin pelin jälkeen viimeistä otteluaan pelaavan Perparim Hetemaj’n syötöstä.

Magomed Ozdoev tasoitti kuitenkin 37 minuutin pelin jälkeen. Toisella puoliajalla PAOK meni menojaan. Ensin Giannis Konstantellas vei isännät johtoon heti toisen jakson alussa. Joona Toivion oma maali siirsi kreikkalaiset jo kahden maalin etumatkalle ja Thomas Murg iski isäntien neljännen maalin 86. minuutilla.

Ottelu ei kuitenkaan ollut ohi, kun Hetemaj kruunasi jäähyväisottelunsa kaventamalla loppunumeroiksi rangaistuspotkusta 4-2.

HJK keräsi lohkossa kahdella tasapelillä kaksi pistettä ja jäi lohkossa viimeiseksi. PAOK ja Eintrach Frankfurt olivat varmistaneet jatkopaikkansa jo ennen torstaina pelattua lohkon päätöskierrosta.