TILANNEHUONE

Pärmäkoski iski viestissä – miehillä kiri ratkaisi

06.04.2024 14:14

Maastohiihto

Naisten Suomen cupin vapaan hiihtotavan 3 x 5 kilometrin viestin voittoon ylsi Rovaniemen Ounasvaaralla Ikaalisten Urheilijat ajalla 37.24,2. Mahtavan toisen osuuden hiihtänyt Krista Pärmäkoski oli voiton tae. Joukkueessa hiihtivät myös Katariina Lonka avauksessa ja ankkurina Hilla Niemelä.

Toinen sija meni Vuokatti Ski Team Kainuulle, joka jäi voittajalle +33,6. Joukkueessa olivat Vilma Nissinen, Eveliina Piippo ja Jasmin Kähärä. Kolmas sija meni Kainuun Hiihtoseuralle hyvällä loppukirillä. Joukkueen kokoonpanossa hiihtivät Anne Kyllönen, Anni Alakoski ja Johanna Ukkola. He jäivät voittajalle. +51.5.

Miesten 3 x 7,5  kilometrin tiukan viestin voittoon hiihti kovan loppukirikamppailun jälkeen Pohti Ski Team ajalla 37.24,2. Voittajan joukkueessa hiihtivät Niilo Moilanen, Juuso Haarala ja Joni Mäki.

Toisena maalissa oli Jämin Jänne, joka hävisi voittajalle vain 1,2 sekuntia. Jämin joukkueessa hiihtivät Lauri Lepistö, Markus Vuorela ja Ristomatti Hakola. Kisan kolmas oli Imatran Urheilijat +1,8 jääneenä ja joukkueella Ville Ahonen, Remi Lindholm ja Miro Karppanen.