Pärssinen ja Aho onnistuivat maalinteossa

01.12.2023 07:41

Juuso Pärssinen ohjasi maaliin Nashville Predatorsin ainoan osuman ottelussa Minnesota Wildia vastaan torstaina. Maali on Pärssisen kauden neljäs ja se tuli kolmannen erän alussa. Predators taipui kotihallissaan käsittämättömästi maalein 6–1(0–3,0–2,1–1). Juuse Saros aloitti ottelun, mutta vaihtui Kevin Lankiseen neljän päästetyn maalin jälkeen. Lankinen torjui 14 kiekkoa. Wildin Connor Dewar teki ottelussa hattutempun. Tappio katkaisi Predatorsin kuuden ottelun voittoputken.

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho teki kauden kuudennen maalinsa ottelussa NY Islandersia vastaan, mutta Islanders voitti ottelun Raleighissa jatkoajalla lukemin 5–4(1–1,2–1,1–2,1–0). Ahon osuma tuli kolmannen erän kolmanneksi viimeisellä sekunnilla ja se vei ottelun jatkoajalle. Islandersin Mathew Barzal ratkaisi ottelun jatkoajan maalillaan. Carolina oli voittanut kaksi edellistä otteluaan.

Dallasin Miro Heiskanen syötti Mason Marchmentin ensimmäisen erän lopun 2–2-tasoituksen ottelussa Calgary Flamesia vastaan. Marchment veti sisään ottelussa myös rankkarin, mutta Flames voitti lopulta kuitenkin kotonaan jatkoajalla maalein 4–3 (2–2,0–0,1–1,1–0).

Buffalo Sabresin Ukko-Pekka Luukkonen onnistui vain 14 torjunnassa ottelussa St. Louis Bluesia vastaan. Blues voitti kotonaan maalein 6–4.