Pärssinen ja Aho osuivat – Dallasissakin onnistumisia

16.12.2023 07:38

Carolina Hurricanes sai vieraakseen sinnikkään Nashville Predatorsin perjantaina. Ottelun voittaja ratkaistiin jatkoajalla ja lopulta Nashville voitti lukemin 6–5 (1–2,3–3,1–0,1–0).

Predatorsin Juuso Pärssinen teki ottelun ensimmäisen maalin reilun viiden minuutin peli jälkeen. Osuma oli hyökkääjän kuudes tällä kaudella. Lisäksi Pärssinen kakkossyötti joukkueensa 5–5-tasoituksen, jonka teki Jeremy Lauzon kolmannen erän puolivälissä.

Myös Canesin Sebastian Aho lisäsi pistesaldoaan. Hän viimeisteli Canesin 4–2-maalin toisen erän alussa. Maali oli Aholle kauden 11:s. Canesin keräämä kahden maalin johto kuitenkin suli lopulta ja ottelun ratkaisi Predatorsin Filip Forsbergin upottama laukaus vain 33 sekunnin jatkoajan jälkeen.

Kevin Lankinen torjui Predatorsin maalilla 26 kiekkoa ja joukkue on nyt kolmen ottelun voittoputkessa. Canesin maalia vahti Antti Raanta, joka teki 24 torjuntaa. Carolina oli voittanut kaksi edellistä otteluaan.

Esa Lindell ja Miro Heiskanen tekivät maalit Dallas Starsin isännöidessä Ottawa Senatorsia. Lindellin kauden kolmas osuma tuli tuli ensimmäisen erän lopulla ja se kavensi Senatorsin johdon 2–3:een. Heiskasen kolmannen erän osuma tasoitti ottelun 4–4:ään. Siitä 44 sekunnin päästä Matt Duchene teki Dallasin voittomaalin. Heiskanen on tehnyt neljä maalia tällä kaudella. Myös Roope Hintz kerrytti pistesaldoaan syöttämällä Joe Pavelskin 1–2-kavennuksen ensimmäisessä erässä.

Dallas on voittanut nyt kaksi viimeistä otteluaan. Senators on kolmen tappioputkessa.