TILANNEHUONE

Patrik Laine teki pikaparantumisen

25.10.2022 21:35

Patrik Laine teki pikaparantumisen

Patrik Laineen tehotili näyttää numeroita 1+0.©AOP

NHL

Columbus Blue Jacketsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine on jo parantunut pelikuntoon kyynärpäävammastaan. Laine venäytti kyynärpäänsä pari viikoa sitten ottelussa Carolina Hurricanesia vastaan.

Laine palasi treeneihin viime viikolla, mutta harjoitteli yksin. Hän palasi joukkueen harjoituksiin viime lauantaina. Tiistain harjoituksissa kyynärpäässä oli vielä side ympärillä, mutta pelaamista se ei haittaa. Laineen odotetaan olevan kokoonpanossa joukkueen kohdatessa tiistaina Arizona Coyotesin kotijäällään.

”Voin tosi hyvin. Yksinään harjoittelu ja luistelu on hoidettu, joten nyt on aika lähteä jäälle poikien kanssa, ja itse asiassa kisata ja pelata pinnoista”, Laine sanoo Columbus Dispatchille.

”Jos joutuisin vielä jostain syystä varomaan, en pelaisi. Olen täysin valmis ja 100 prosenttisesti kunnossa.”

Columbus pelaa Suomessa NHL:n Global Series -otteluita Colorado Avalanchea vastaan 4.-5. marraskuuta. Alunperin Laineen osallistuminen otteluihin loukkaantumisen vuoksi oli epävarmaa, koska sairauslomaksi veikattiin neljää viikkoa. Jos Laine pysyy nyt kunnossa, nähdään hänet jäällä Tampereella kohtaamassa Mikko Rantasen ja Artturi Lehkosen kevään mestarijoukkue.