TILANNEHUONE

Pelicans vahvisti vihdoin konkari-hankintansa

15.02.2024 19:57

Liiga

Lahden Pelicans tiedotti vihdoin torstaina, että hyökkääjä Juhamatti Aaltonen, 38, on tehnyt pelaajasopimuksen seuran kanssa. Aaltonen pelaa uuden sopimuksen mukaan tämän kauden lopun ja koko ensi kauden pelikaanien paidassa.

Aaltonen aloitti kuluvan kauden Tshekin liigassa, mutta siirtyi 25 ottelun jälkeen Tanskaan. Esbjergissä Aaltonen pelasi vain yhdeksän ottelua.

Urallaan Aaltonen on edustanut Pelicansia aiemminkin. Hän pelasi seurassa kaudella 2018-19 ja 2019-20. Aaltoselta toivotaan nyt ainakin kokemuksen tuomista pukukoppiin.

”Aaltonen tuo joukkueemme hyökkäykseen kokemusta, kiekollista osaamista ja variaatioita peliimme. Juhis tunnetaan eteenkin hyvänä pelintekijänä ja hänen osaamisensa tuo varmasti mahdollisuuksia myös meidän ylivoimapelaamiseemme. Pelaajan sitoutumisesta seuraamme ja projektiimme kertoo myös se, että päädyimme pelaajan kanssa myös ensi kautta koskevaan pelaajasopimukseen”, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen totesi tiedotteessa.

Aaltonen on jo harjoitellut tällä kaudella pussinokkien mukana. Pelicans kohtaa perjantaina kotiottelussa Vaasan Sportin. Lauantaina vastassa on TPS vieraissa.

Paluu Liigaan….