Penttala laski hienosti neljänneksi Rukalla

02.12.2023 18:54

Muu urheilu

Kumparelaskun maailmancupia kisattiin lauantaina Rukalla. Kuuden laskijan superfinaalin jälkeen kaiken itsestään irti puristanut Olli Penttala oli neljäs. Penttala keräsi kotirinteessä pisteet 76,30.

Kisan voittoon laski Japanin Ikuma Horishima pisteillä 82,68. Toinen oli Ruotsin Walter Wallberg. Hän keräsi pisteet 79,88 ja jätti niillä Kanadan Mikael Kingsburyn taakseen. Kingsburyn pisteet olivat 79,08.

”Hyvältä maistuu. Nelonen on nelonen, mutta olisi voinut olla kolmonenkin. Hyvä tästä on jatkaa. Kolme vahvaa laskua. En ole ollut täällä koskaan finaalissa. 19. sija ollut aiemmin paras sijoitus ja nyt neljäs”, Penttala iloitsi Ylen haastattelussa.

Severi Vierelä keräsi pisteet 72,64 ja oli niillä finaalin 14:s.

Naisten kisan ykkönen oli Australian Jakara Anthony pisteillä 84,18. Toinen sija meni Yhdysvaltojen Elizabeth Lemleylle pisteillä 79,68 ja kolmannen sijan otti niin ikään Yhdysvaltalainen Olivia Giaccio pistein 76,35. Riikka Voutilainen oli kisan 30:s.