Pikkuleijonille riitti yksi erä Slovakian kaatamiseen

28.04.2024 17:11

Jääkiekko

Pikkuleijonat otti helpon voiton Slovakiasta all 18-vuotiaiden MM-kisoissa Espoossa sunnuntaina. Suomen voittolukemat olivat 4-0(4-0, 0-0, 0-0).

Ottelun kaikki maalit syntyivät jo avauserässä. Emil Hemming vei Suomen ylivoimalla johtoon jo kuuden ja puolen minuutin jälkeen. Heikki Ruohonen lisäsi Suomen johdon jo 2-0:aan reilut puoli minuuttia myöhemmin. Kasper Pikkarainen iski numeroiksi 3-0 ajassa 17.17 Suomen pelatessa jälleen ylivoimalla. Joona Saaralainen viimeisteli loppunumerot 4-0 puoli minuuttia ennen ensimmäisen erän päättymistä.

Saarelainen kirjasi ottelussa tehot 1+1. Konsta Helenius ja Tuomas Suoniemi olivat myös tehokkaina, sillä molemmat kirjasivat tililleen kaksi maalisyöttöä.

Suomi on voittanut tähän mennessä kaikki kolme otteluaan yhteismaalein 14-1. Suomi saa seuraavaksi vastaansa lohkon toisen suursuosikin USA:n vappuaattona.