TILANNEHUONE

Pinna tuli täyteen! Valmentaja sai lähteä Edmontonista

10.02.2022 20:37

Pinna tuli täyteen! Valmentaja sai lähteä Edmontonista

Edmonton Oilers teki yhden maalin Chicagoa vastaan. Ottelu päättyi Hawksille 4-1.@AOP

NHL

NHL:n Edmonton Oilers on antanut potkut päävalmentajalleen Dave Tippettille. Samalla oven avauksella seurasta lähtee myös apuvalmentaja Jim Playfair. Oilersin kausi on ollut katastrofi, joten päätöstä osattiin odottaa. Oilers on pelannut ailahtelevasti jo pitkän aikaa ja kauden floppin syyksi on nimitelty ihan kaikkea, maalivahtia myöten. Oilersin GM Ken Holland yritti vielä pelastaa jotain hankkimalla hyökkäyksen avuksi Evander Kanen. Lopulta sekään ei enää pelastanut Tippettin pestiä. Tippett on aiemmin urallaan saanut potkut myös Dallasista ja Coyotesista.

Seurajohdolle näyttää olleen liikaa All Star -viikonlopun jälkeiset tappiot Chicagolle ja Vegasille. Otteluissa Oilers onnistui viimeistelemään vain yhden maalin. Myös pudotuspelien häipyminen pikku hiljaa tutkalta varmasti huolestutti.

Edmonton Oilersin ottaa nyt luotsattavakseen AHL:n Bakersfieldin valmentaja Jay Woodcroft, 45. Hän tuo penkin taakse mukanaan apuvalmentaja Dave Mansonin. Woodcroftin ensimmäinen haaste on yrittää tavoitella pudotuspelipaikkaa. Oilers on Pacific-divisioonassa kuudentena. Työsarkaa riittää.