Pittsburghille tappio – Rangers jatkaa pudotuspelejä

16.05.2022 06:38

Tristan Jarry palasi kentälle ja teki mitä voi yhdessä Sidney Crosbyn kanssa.@AOP

NY Rangersin Artemi Panarin päätti Pittsburgh Penguinsin NHL-kauden jatkoajan ylivoimamaalillaan. Ottelu päättyi lukemiin 4-3. Penguinsin kausi päättyi neljännen kerran pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle.

Pittsburgh teki kaksi maalia ylivoimalla. Ensin Danton Heinen tasoitti 1-1:een ensimmäisen erän lopulla. Sitten Jake Guentzel vei joukkueen johtoon 2-1 toisen erän puolivälissä Kaapo Kakon kaksiminuuttisen aikana. Heti perään Rangersin K’Andre Miller tasoitti 2-2:een. Erän lopulla Pittsburgh onnistui vielä alivoimalla, kun Evan Rodriguesin irtiotto toi tulosta. Rodrigues veti 3-3-tasoituksen Igor Shestjorkinin selän taakse. Loput maalit ottelussa teki sitten Rangers.

Pittsburghilla oli mukana tähtipelaaja Sidney Crosby. Hän tahkoi lähes 20 minuuttia jäällä ja keräsi syöttöpisteen Guentzelin maalista. Jalkavammastaan vihdoin selvinnyt Tristan Jarry torjui Pittsburghin maalilla 26 kiekkoa.